Site de stiri / Blog

Vrei sa incepi un proiect in Media/Mass-Media? Esti un jurnalist freelancer si ai nevoie de un site web pentru a putea incepe sa iti publici stirile? Noi avem solutia perfecta la costuri minime!

Creare site de stiri / blog

Iti recomandam un site de tip blog cu panou de administrare, dezvoltat pe cele mai noi tehnologii web: HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP si care are la baza un CMS-ul WordPress. Acesta va avea o infatisare moderna si va indeplini functionalitatile de baza ale unui blog sau site de stiri:

  • structura arborescenta –categoriile stirilor, detalii specifice articolelor (data de publicare, autorul, Fotografii, comentarii sau discutii), detalii specifice site-urilor de stiri (top articole citite, top articole comentate, articole inrudite, cautare in arhiva, numar vizualizari stiri s.a.)
  • Posibiliatea de inserare orinde in structura site-ului, atat pe prima pagina, pe bara laterala sau pe anumite articole, reclame tip bannere sau fly-ere.

Avantaje

  • Administrarea continutului se poate face in orice moment, foarte usor. Nu ai nevoie de programare sa ca iti administrezi blogul.
  • Dupa crearea unui articol nou, tot ce trebuie sa faci este sa ii alegi categoria de care apartine, si el va aparea in mod automat in topul stirilor ce apartin respectivei categorii.
  • Indexarea pe Google se va face foarte rapid, datorita continutului ridicat de context.

Oferta noastra

  • Blog realizat pe platforma WordPress
  • Design: iti punem la dispozitie un design modern, care il modificam dupa placul tau.
  • Numarul de pagini si categorii ale articolelor este nelimitat.
  • OnSite SEO
  • Nu ai un logo? Il facem noi!

Ce primesti?

Site web responsive

Site-ul tau va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Peste 50% din vizitatori vor accesa de pe dispozitive mobile, stiai asta?

Hosting performant

Asiguram optimizarea serverului de hosting pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai. Hosting Gratuit in primul an!

Branding

Vom construi o imagine completă, unica, profesionistă, logo-ul firmei, cărți de vizită, precum si machete grafice pentru promovare pe conturi sociale sau print-uri.

Securitate

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date. Certificat SSL GRATUIT daca alegi gazduirea la noi!

SEO

Site-urile contruite de noi sunt optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă si vor genera o ascensiune la cautarea pe Google.

Suport tehnic

Site-ul tau va beneficia de dezvoltare continua, alinierea la viitoare reguli de politici privind protectia de date etc., suport tehnic, precum si actualizari software gratuite.

Procesul nostru

Consultanta GRATUITA

Pentru noi este foarte important sa cunoastem si sa intelegem afacerea ta si care sunt punctele tari ce te diferentiaza de concurenta de pe piata.

In urma analizei facute de noi, vom putea alege impreuna cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta.

Dezvoltam impreuna

Stim ca nu esti programator, insa nimeni nu iti cunoaste afacerea mai bine ca tine. Tot procesul dezvoltarii site-ului il vei putea urmari in timp real si ne poti corecta pe drum daca nu atingem cerintele tale.

Totul pentru ca tu sa obtii cel mai bun produs final.

Crestem impreuna!

Odata terminat website-ul, munca noastra nu se termina. Construim planul de SEO: il introducem in motoarele de cautare si stabilim planul de promovare.

Este important ca afacerea ta sa creasca, iar serviciile sau produsele tale sa ajunga la clientii relevanti!