Magazin online

Un site de comerț electronic sau un magazin online cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele în magazinul dvs., să gestionati inventarul, să soluționați cererile de returnare şi multe alte optiuni!

De la afaceri mici si mijlocii, cu cateva zeci, sute sau mii de produse destinate clientilor, WordPress este tehnologia de care ai nevoie pentru a gestiona cu success o afacere online. Pentru magazine online cu zeci de mii de produse in oferta, promotii care se schimba frecvente, modificari dinamice de stoc si preturi si un trafic ce presupune mii de vizitatori unici zilnic, iti recomandam CS-Cart sau Prestashop, cele mai bine cotate solutii pentru ecommerce.

Tot ce aveți nevoie pentru a începe astăzi

Beneficiați de un magazin online performant cu multiple variante de design, cod open-source și o platformă de management a conținutului care vă ajută să creați într-o manieră rapidă și simplă un număr nelimitat de produse, categorii sau articole.

Avem soluția perfectă pentru orice tip de magazin online. Indiferent că vă doriți primul magazin online sau tmigrarea celui vechi, BluSoft vă oferă o platformă perfomantă, cu design intuitiv și extrem de ușor de folosit.

  • Conținut nelimitat = Număr nelimitat de categorii, produse și articole;
  • Management de continut = Puteți modifica sau adăuga conținut nou simplu și rapid;
  • Personalizat = design, curieri, admin, comenzi, facturi, etc.
  • Automatizat = awb, facturare, feed-uri, importuri, etc.
  • Optimizat = seo friendly, viteza de incarcare, versiune mobil, etc.
  • Import / export = Importați sau exportați cu ușurință orice tip de date.

Vă garantăm un timp de încarcare magazinului mai mic de 1 secundă!

Wordpress Ecommerce

Un magazin online construit pe platforma WordPress este ideal pentru afaceri mici si mijlocii, cu portofoliu de sute de produse. Potrivit datelor, WordPress-ul este cea mai utilizată platomorfa ecommerce, cu o cotă de piaţă de 25%.

CS-Cart / Prestashop

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart Professional sau Prestashop. Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor…