Site de prezentare

Orice afacere la început de drum se confruntă cu multe probleme în mediul online. De aceea, îți oferim consultanță gratuită pentru site de prezentare in tot ceea ce implică proiectul tău.

Site de prezentare

Te ajutam sa iti cresti afacerea in mediul online.

Un site de prezentare este oportunitatea perfecta de a arata cine ești tu cu adevărat și de a deveni o voce puternică în domeniul în care activezi.

La crearea unui site de prezentare, analizăm profilul de business pentru a înțelege toate particularitățile afacerii pe care o detii.

Experiența noastră in vanzari, împreună cu competențele noastre de programare si design web vor rezulta într-un site de prezentare ușor de utilizat și elegant.

Start Your Business

Afacere la inceput de drum? Afla cum poti ajunge in topul Google in cel mai scurt timp!

Site de prezentare

Ce primesti?

Site de prezentare responsive

Site-ul tau va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Peste 50% din vizitatori vor accesa de pe dispozitive mobile, stiai asta?

Hosting ultra rapid

Asiguram optimizarea serverului de hosting pentru ca site-ul tau sa se incarce rapid usurand experienta de navigare a clientilor tai. Hosting VPS Gratuit in primul an!

Branding

Vom construi o imagine completă, unica, profesionistă, logo-ul firmei, cărți de vizită, precum si machete grafice pentru promovare pe conturi sociale sau print-uri.

Securitate

Acordam o atentie sporita datelor tale si ne asiguram ca serverul si site-ul tau vor fi protejate de atacuri si tentative de furturi de date. Certificat SSL GRATUIT daca alegi gazduirea la noi!

SEO

Site-urile contruite de noi sunt optimizate pentru o clasificare superioară în motoarele de căutare. Ne asigurăm că eforturile dvs. de promovare sunt în direcția corectă si vor genera o ascensiune la cautarea pe Google, Yahoo si Bing.

Suport tehnic

Site-ul tau va beneficia de dezvoltare continua, alinierea la viitoare reguli de politici privind protectia de date etc., suport tehnic, precum si actualizari software.

Site de prezentare

Procesul nostru:

Consultanta Gratuita

Pentru noi este foarte important sa cunoastem si sa intelegem afacerea ta si care sunt punctele tari ce te diferentiaza de concurenta de pe piata.

In urma analizei facute de noi, vom putea alege impreuna cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta.

Dezvoltam impreuna

Stim ca nu esti programator, insa nimeni nu iti cunoaste afacerea mai bine ca tine. Tot procesul dezvoltarii site-ului il vei putea urmari in timp real si ne poti corecta pe drum daca nu atingem cerintele tale.

Totul pentru ca tu sa obtii cel mai bun produs final.

Crestem impreuna

Odata terminat website-ul, munca noastra nu se termina. Construim planul de SEO: il introducem in motoarele de cautare si stabilim planul de promovare.

Este important ca afacerea ta sa creasca, iar serviciile sau produsele tale sa ajunga la clientii relevanti!

Site de prezentare

Clientii nostri:

Site de prezentare hotel

Mihaela spune: Site-ul nostru este mai rapid ca ersunea ce o aveam inainte. Traficul a crescut considerabil, designul este unul mai curat si mult mai usor de navigat. Multumim!

Site prezentare Catering

Sandra spune: Am reusit foarte rapid sa urcam pe promele pozitii la cautarea pe Google, site-ul nostru fiind nou creat. Am ramas profund impresionati de rezultatele obtinute intr-un timp atat de scurt.

Site prezentare echipamente medicale

Robert spune: A fost a 3-a incercare de a realiza site-ul nostru de prezentare echipamente medicale, primele 2 firme au avut un rezultat dezamagitor, insa Bluesoft a reusit sa se ridice la standardele noastre: Rapiditate, Simplitate, si bineinteles pozitii de top in Google.

Site de prezentare transporturi

Alex spune: Firma noastra activeaza de 10 ani, iar nevoia unui site a inceput sa se simta din ce in ce mai mult. Din pricina faptului ca noi nu eram deloc tehnici, Bluesoft ne-a oferit siguranta si incredere, astfel incat au construit tot site-ul, inclusiv continutul, pe baza a catorva idei creionate impreuna. Multumim pentru tot suportul oferit!

Site evenimente

Ligia spune: Vechea varianta a site-ului nsotru era demodata, nu se incarca pe mobil corect, si din aceasca cauza pierdeam potentiali clienti in fiecare zi. Acum, dupa o revizie completa oferita de Bluesoft, site-ul nostru pentru Saloane de evenimente este la un alt nivel. Navigarea este mult mai usoara, design-ul este foarte frumos si curat, iar timpul petrecut de vizitatorii nostri a crescut simtitor. Deja ne gasim pe prima pagina la cautarea pe Google, acest lucru bucurandu-se intr-un mod deosebit. Multumim pentru dedicarea si profesionalismul de care ati dat dovada.